Nőnapi meglepetés


 

Nézzen körül weboldalunkon és válogasson aktuális ajánlataink közül!
Nem jelennek meg a képek? Kattintson IDE !
bútorok-menü konya-és-étkező lakberendezés dekor-és-életstílus
Kedves Vásárlónk!

Ön most egy különleges hírlevelet olvas, melyet csak hölgy vásárlóink kaptak meg!

Már csak egy hét és Nőnap! A BUTLERS idén szeretne kedveskedni minden hölgy vásárlójának, ezért egészen március 8-ig minden rendelés meglepetést rejt! Az ajándékot kizárólag női vásárlóink csomagjába tesszük bele, és reméljük nagy öröm lesz a megrendelés kibontásán kívül az ajándék megtalálása is.

Ne feledkezzen meg a Nőnapról, és idén lepje meg a legfontosabb személyeket Ön is! Ünnepeljük együtt a Nőket március 8-án!
 
 
 
 
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta meg, mert a Butlers.hu oldalon feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra vagy regisztrált e-mail címével a BUTLERS Hűségkártyájára. Ennek keretein belül kétheti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. E-mail címét diszkréten és biztonságosan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, a levél alján található linken keresztül azonnal megteheti.
FELIRATKOZÁS ÉS TUDNIVALÓK | VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | ELÉRHETŐSÉGEK

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, így arra válaszolni nem lehetséges, a benne található árak forintban értendűek, és az áfát tartalmazzák. Akcióinkat és ajánlatainkat illetően minden esetben a www.butlers.hu oldalon található információk az aktuálisak és mérvadóak, a levélben található információk csak tájékoztatók egyes ajánlatok és akciók tényéről, melyek lehetnek időponthoz vagy készlethez is kötöttek.
A hírlevél megtekintéséhez a Mozilla Firefox és a Google Chrome internet-böngészőket ajánljuk!

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kérjük kattintson IDE .
Zöldsaláta körtével, kéksajttal és karamellizált dióval