20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Kedvezményes hétvége

Nézzen körül weboldalunkon és válogasson aktuális ajánlataink közül!
Nem jelennek meg a képek? Kattintson IDE !


tavasz ujdonsag husvet butor


Minden 15.000 Ft feletti rendelés esetén, melyet 2016. március 11 és 13 között ad le webáruházunkban, a végösszeg 20%-át visszaadjuk online levásárolható kupon formájában. A kupont a következő vásárlásánál tudja felhasználni. A kupont csak teljesített rendelések után tudjuk kiküldeni.

 
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta meg, mert a Butlers.hu oldalon feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra vagy regisztrált e-mail címével a BUTLERS Hűségkártyájára. Ennek keretein belül kétheti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. E-mail címét diszkréten és biztonságosan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, a levél alján található linken keresztül azonnal megteheti.
FELIRATKOZÁS ÉS TUDNIVALÓK | VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | ELÉRHETŐSÉGEK

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, így arra válaszolni nem lehetséges, a benne található árak forintban értendűek, és az áfát tartalmazzák. Akcióinkat és ajánlatainkat illetően minden esetben a www.butlers.hu oldalon található információk az aktuálisak és mérvadóak, a levélben található információk csak tájékoztatók egyes ajánlatok és akciók tényéről, melyek lehetnek időponthoz vagy készlethez is kötöttek.
A hírlevél megtekintéséhez a Mozilla Firefox és a Google Chrome internet-böngészőket ajánljuk!

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kérjük kattintson IDE .
Zöldsaláta körtével, kéksajttal és karamellizált dióval

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm