20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Irány a kert! Ötletes kerti kiegészítők a BUTLERS-től!

Nézzen körül weboldalunkon és válogasson aktuális ajánlataink közül!
Nem jelennek meg a képek? Kattintson IDE !tavasz ujdonsag kerti butor butor

ÖTLETES KERTI KIEGÉSZÍTŐK
Itt a tavasz és a jó idő - irány a kert!

Kedves Vásárlónk!

Annyira vártuk már, hogy végre annyira jó idő legyen, hogy időszerű legyen a kerti kiegészítőkről írnunk! Így március második felében már gőzerővel megy a kerti rendrakás, a fametszés, a bokrok gondozása, vagy akinek nincs kertje, az már nekiállt a teraszon rendet rakni, takarítani.

Idén csodás színek és eredeti ötletek várják a Butlers-ben így érdemes körülnézni és beszerezni  vadonat új kerti bútorait megújult és kíbővített kínálatunkból, vagy feldobni a meglévő szetteket pár újdonsággal. 

Legújabb blogbejegyzésünkben pedig bemutatjuk a legizgalmasabb darabokat tavaszi kínálatunkból:

 
 

Ezt a hírlevelet Ön azért kapta meg, mert a Butlers.hu oldalon feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra vagy regisztrált e-mail címével a BUTLERS Hűségkártyájára. Ennek keretein belül kétheti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. E-mail címét diszkréten és biztonságosan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, a levél alján található linken keresztül azonnal megteheti.
FELIRATKOZÁS ÉS TUDNIVALÓK | VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | ELÉRHETŐSÉGEK

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, így arra válaszolni nem lehetséges, a benne található árak forintban értendűek, és az áfát tartalmazzák. Akcióinkat és ajánlatainkat illetően minden esetben a www.butlers.hu oldalon található információk az aktuálisak és mérvadóak, a levélben található információk csak tájékoztatók egyes ajánlatok és akciók tényéről, melyek lehetnek időponthoz vagy készlethez is kötöttek.
A hírlevél megtekintéséhez a Mozilla Firefox és a Google Chrome internet-böngészőket ajánljuk!

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kérjük kattintson IDE .
Zöldsaláta körtével, kéksajttal és karamellizált dióval

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm