20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

5 hiba a lakberendezésben

 

Nézzen körül weboldalunkon és válogasson aktuális ajánlataink közül!
Nem jelennek meg a képek? Kattintson IDE !
bútorok-menü konya-és-étkező lakberendezés dekor-és-életstílus
Kedves Vásárlónk!

Otthonunkat csinosítani nagyon jó érzés, azonban a lakberendezési lapokat, oldalakat bújva mégis sokszor az az érzésünk támad, hogy valami hiányzik. Valami apróság, valami plusz. Vagy lehet, hogy épp valamiből túl sokat használunk, és azért csúszik el a végeredmény? Összegyűjtöttük most Önnek az 5 legalapvetőbb hibát, melyet sokan elkövetünk, és melyeket könnyen kiküszöbölve sokkal harmonikusabb összképet kapunk otthonunkban.

1. Túldekorált terek. A kevesebb több, itt is érvényes. A túl sok szín, a túl sok kép, a túl sok kiegészítő rányomja a bélyegét a lakásodra. Ha nem tud dönteni, akkor próbálja ki, hogy évszakonként más-más kiegészítőket vesz elő. Így nem vett meg semmit hiába, de mégis harmonikus az otthona. 

Érdekli többi tipp is? Olvasson tovább blogunkban...
 
 
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta meg, mert a Butlers.hu oldalon feliratkozott hírlevél szolgáltatásunkra vagy regisztrált e-mail címével a BUTLERS Hűségkártyájára. Ennek keretein belül kétheti rendszerességgel elektronikus hírlevelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. E-mail címét diszkréten és biztonságosan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben szeretne leiratkozni hírlevelünkről, a levél alján található linken keresztül azonnal megteheti.
FELIRATKOZÁS ÉS TUDNIVALÓK | VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | ELÉRHETŐSÉGEK

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, így arra válaszolni nem lehetséges, a benne található árak forintban értendűek, és az áfát tartalmazzák. Akcióinkat és ajánlatainkat illetően minden esetben a www.butlers.hu oldalon található információk az aktuálisak és mérvadóak, a levélben található információk csak tájékoztatók egyes ajánlatok és akciók tényéről, melyek lehetnek időponthoz vagy készlethez is kötöttek.
A hírlevél megtekintéséhez a Mozilla Firefox és a Google Chrome internet-böngészőket ajánljuk!

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kérjük kattintson IDE .
Zöldsaláta körtével, kéksajttal és karamellizált dióval

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm