Wellness oázis otthon


Nincs is annál fantasztikusabb, amikor megengedhetjük magunkat azt a luxust, hogy egy wellness paradicsomban frissítsük fel testünket-lelkünket. Csodás környezet, nyugtató víz, fények, illatok, kikapcsolódás és a teljes feltöltődés a végén, csodás ugye? De miért ne alakíthatnánk ki a saját wellness oázisunkat otthon, a fürdőszobánkban? Tarts velünk, megmutatjuk hogyan csináld!

  1. Használj bátran modern, meleg burkolatokat! Bizony, a klasszikus csempén is van túl élet. Ha nincs lehetőséged lecserélni a burkolatot, akkor  pedig teríts le szőnyegeket!

képek forrása

NATURE SPA

  1. Vigyél be egy markáns színt! Ha a sötét szín segít ellazulni, akkor válassz egy mély bordót, lilát vagy szürkét! Ha a wellness Neked nem más, mint felfrissülés, energiával feltöltődés, akkor vigyél be egy harsány zöldet, kéket, vagy maradjon minden ragyogó fehér!

Thalassa

képek forrása

  1. Játssz a fényekkel! Legyen egy fő világítás a fürdőben, hiszen fontos a világosság. Legyen egy hangulatvilágítás is, és persze ne feledkezzél meg a gyertyákról, mécsesekről sem! A gyertyák, vagy mécsesek akár illatosak lehetnek, így a csodás fények mellé varázslatos illatot jár egyben.

PENDULUM lámpa

CABOOSE lámpa

Gyertyák

Gyertyatartók

  1. Növények. Furán hangzik, mégis csodás hangulatot varázsolnak, így próbáld ki. Először csak egy-egy kaspót, majd hidd el, szépen kizöldül a fürdőd, azaz az otthoni wellness oázisod is!

képek forrása

 

A növényekhez kaspókat, vázákat itt találsz, kattints!

  1. Pont az i-re, pihe-puha törülközők. Érdemes beruházni egy-egy drágább darabba, sokáig örömünket leljük majd bennünk!

képek forrása

Kádkilépők

 

Csodás feltöltődés kívánunk Nektek az otthoni wellness oázisotokban!

NYERJEN

20000 FT ÉRTÉKŰ BUTLERS
KARÁCSONYI CSOMAGOT!

CSAK ANNYIT KELL TENNIE,
HOGY FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE 2016.11.30-IG!
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Élje át a BUTLERS-élményt otthonról is!

KÖSZÖNJÜK REGISZTRÁCIÓJÁT!
Hamarosan küldjük első BUTLERS-hírlevelét!Éljen a közösség!
Irány a BUTLERS Facebook oldala is!