20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Wellness oázis otthon

Nincs is annál fantasztikusabb, amikor megengedhetjük magunkat azt a luxust, hogy egy wellness paradicsomban frissítsük fel testünket-lelkünket. Csodás környezet, nyugtató víz, fények, illatok, kikapcsolódás és a teljes feltöltődés a végén, csodás ugye? De miért ne alakíthatnánk ki a saját wellness oázisunkat otthon, a fürdőszobánkban? Tarts velünk, megmutatjuk hogyan csináld!

  1. Használj bátran modern, meleg burkolatokat! Bizony, a klasszikus csempén is van túl élet. Ha nincs lehetőséged lecserélni a burkolatot, akkor  pedig teríts le szőnyegeket!

képek forrása

NATURE SPA

  1. Vigyél be egy markáns színt! Ha a sötét szín segít ellazulni, akkor válassz egy mély bordót, lilát vagy szürkét! Ha a wellness Neked nem más, mint felfrissülés, energiával feltöltődés, akkor vigyél be egy harsány zöldet, kéket, vagy maradjon minden ragyogó fehér!

Thalassa

képek forrása

  1. Játssz a fényekkel! Legyen egy fő világítás a fürdőben, hiszen fontos a világosság. Legyen egy hangulatvilágítás is, és persze ne feledkezzél meg a gyertyákról, mécsesekről sem! A gyertyák, vagy mécsesek akár illatosak lehetnek, így a csodás fények mellé varázslatos illatot jár egyben.

PENDULUM lámpa

CABOOSE lámpa

Gyertyák

Gyertyatartók

  1. Növények. Furán hangzik, mégis csodás hangulatot varázsolnak, így próbáld ki. Először csak egy-egy kaspót, majd hidd el, szépen kizöldül a fürdőd, azaz az otthoni wellness oázisod is!

képek forrása

 

A növényekhez kaspókat, vázákat itt találsz, kattints!

  1. Pont az i-re, pihe-puha törülközők. Érdemes beruházni egy-egy drágább darabba, sokáig örömünket leljük majd bennünk!

képek forrása

Kádkilépők

 

Csodás feltöltődés kívánunk Nektek az otthoni wellness oázisotokban!

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm