20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Városi kerti party

 

Elsőre, ami eszünkbe jut a kerti party hallatán, az sokunknak egy nagy kert, zöld pázsit, székek, asztalok, padok, és sok ember. De mi van akkor, ha a városban élünk, van egy szuper erkélyünk, és mondjuk csak pár barátunkat szeretnénk áthívni egy napsütéses szombat délután egy jó kerti party-ra? Nincs semmi, legyintetek, nem férünk el. Mi viszont most bebizonyítjuk Nektek, hogy igenis lehet kis erkélyen is kerti hangulatot teremteni, sőt mi több bulit csapni!

 

 

Először is szükséged lesz pár bútorra, amik praktikusan összecsukhatók, így a sütés-főzés alatt nem foglalják a helyet. Utána viszont gyorsan kinyitva, kipakolva kényelmesen tudtok enni mellette.

 

 

 

Szerintünk pár apró dekoráció sokat dob majd a hangulaton, így ezekről se feledkezz meg. Varázsolj egy kis kertet a teraszodra kaspókba ültetett növényekkel! A növényeket próbáld meg úgy elhelyezni, hogy ne foglaljanak túl sok helyet, használd a falat, vagy lógasd be őket a mennyezetről!

 

 

A virágokon kívül a hangulatfények sem maradhatnak le. Legyen szó mécsestartókról, vagy fényfüzérekről. Ez utóbbi simán lehet a karácsonyi dekorációd is :)

 

 

Egy jó nyári parti valószínűleg belenyúlik majd az éjszakába, így ne feledkezz meg a szúnyogok távoltartásáról és pár puha takaróról sem a fázósoknak :)!

 

 

Végül, de nem utolsó sorban válassz a teraszod, erkélyed méretéhez passzoló grillt, kicsit, praktikusat!

 

 

Jó városi kerti partizást kívánunk Nektek!

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm