20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Stresszmentes Húsvéti előkészületek

A szürke téli hónapok után, végre itt a tavasz, és ezzel együtt itt az első igazi nagy, családot is összehozó ünnep, a húsvét! Az együtt töltött időnek nem kell feltétlenül az idegeskedésről, a stresszről szólnia, hiszen pár előkészülettel szép, nyugodt és vidám is lehet a családdal, barátokkal töltött idő! Olvassátok szeretettel tippjeinket, majd meséljétek el, hogy idén hogy sikerült a nagy családi tavaszünnep!

 

  1. Keressünk recepteket! Üzleteinkben remek szakácskönyveket találtok, érdemes benézni hozzánk és új inspirációkat gyűjteni, nemcsak dekoráció, hanem sütés-főzés témakörben is!

 

 

  1. Szerezzük be a hozzávalókat, majd otthon készítsük elő a keverőtálakat, mérőkanalat és a mérleget! Ha megvannak a receptek, akkor írjunk pontos listát, és gondoljuk végig azt is, hogy mit hol tudunk megvenni. Ésszerűsítsünk, ha nagyon sokfelé kellene mennünk, igyekezzünk kevés helyen, helyi árut vásárolni. A hozzávalók összegyűjtésével egy időben nézzük át keverőtálaink, eszközeink, mérlegünk állapotát is, ne élesben kelljen rádöbbennünk, hogy a keverőtálunk kicsi, a mérlegünk már karácsonykor sem mérte jól a beiglihez a lisztet, és a gyerekek eljátszották a mérőkanalainkat…

 

 

  1. Ha főzünk, keressük elő a megfelelő méretű lábosainkat! Most, hogy meghívtuk a családot, barátainkat, számoljuk ki a megfelelő adagokat, és passzítsuk ehhez a lábosainkat, edényeinket. 

 

fotó

 

  1. A sütés-főzés lehet akár közös munka is, vonjuk be családtagjainkat, kicsiket-nagyokat az előkészületekbe. Persze biztos lesz pár nehéz pillanat, de amikor mindenki újra békében egymás mellé ül az asztalnál, az csodás érzés lesz, higgyétek el!

 

fotók

 

  1. Tálalás, és asztal dekorálás. Nem kell mindent nekünk megoldani, vehetünk kész dekorációt is, pár csinos tojásfészek, virágok és megfelelő színű textíliák és tányérok csodás hangulatot varázsolhatnak az asztalra!

Így, hogy mindent végigbeszéltünk, és Te is végiggondoltál, hidd el könnyebben megy majd készülődés, mint először hitted. Nyugodt, szép, családi vagy baráti körben eltöltött húsvétot kívánunk!

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm