20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ötletes kerti kiegészítők

Annyira vártuk már, hogy végre annyira jó idő legyen, hogy időszerű legyen a kerti kiegészítőkről írnunk! Így március második felében már gőzerővel megy a kerti rendrakás, a fametszés, a bokrok gondozása, vagy akinek nincs kertje, az már nekiállt a teraszon rendet rakni, takarítani. Ilyenkor első körben nézzük át, hogy mi az, ami megmaradt tavalyról, bútorok, nagyobb kaspók, ezeket tegyük rendbe, majd utána foglalkozzunk a kerti kiegészítőkkel. Idén csodás színek és eredeti ötletek várnak Titeket a Butlersben, így érdemes körülnézni, és a meglévő szetteket feldobni pár újdonsággal!

 

 

Kezdjük a csodás növényekkel! A Zinc kollekció minden évben eredeti megoldásokat ad, a sima kaspókon túl vannak kannák, tálcák, dupla, füles kaspók is! Idén újdonság a falra szerelhető virágtartó, és a szögletes és a kerek ültetőtálca is.

 

 

Idén egy nagyon ötletes újdonságot is találunk a polcokon, méghozzá ezt a nagyobb villanykörte formájú mini virág-terráriumot! 

 

 

Miután alaposan letakarítottuk és ápoltuk bútorainkat, megérdemelnek pár új, csinos és színpompás ülőpárnát!

 

 

Előre vetítve a nagy kerti, teraszos bulikat, ideje beszereznünk egy hatalmas, adagoló csappal felszerelt limonádés üveget és pár csinos új poharat!

 

 

Az utolsó simítás pedig legyen pár színes, vicces szélforgó

 

 

Induljon csodásan az idei színes terasz-kert szezon!

 

 

10%
Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt adunk következő vásárlásodnál!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.

Íme személyes kuponkódod, legközelebbi vásárlásodnál használd a kosár oldalon a 10% kedvezmény igénybevételéhez:

AX45UI93H

Visszavárunk a BUTLERS webshopba!

A kuponkód 2021. június 30-ig váltható be, tetszőleges összegű vásárlásra, egy alkalommal. A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal nem összevonható, ajándékutalvány vásárlásához nem vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik a PHI Alapítvány termékeire, és a szállítási költségre.

10% kedvezmény
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm