20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ötletek Valentin-napra

Ti gondolkodtatok már rajta, miért a február a szerelem hónapja? Talán a hűvös, borongós idő teszi, talán az, hogy már nagyon várjuk a tavaszt, talán csak a virág- és csokiárusok szerettek volna maguknak egy kis bevételt a holt időszakban - nem tudni, de az biztos, hogy hatással van ránk. Hiába tiltakozunk, hogy "á, ez csak egy újabb amerikai fellengős dolog", Valentin nap - avagy Bálint nap - közeledtével mégis picit szerelmesebbek vagyunk, mint máskor. És mivel a szerelem boldogít, megmosolyogtat és a fellegekbe repít, ezért rajta hát, essetek szerelembe! Mi hozzuk hozzá az elengedhetetlen kellékeket.

Hangolódj a Valentin napra egy kis lakásdekorációval. Ez a párna-páros egyszerűen feldobja a kanapédat. A polcokra akassz szív-girlandot, rakj ki sok gyertyát és mécsest. 

Mutatós díszt készíthetsz, ha üres dobozokat beburkolsz szívecskés csomagolópapírral és átkötöd piros szalaggal.

Induljon a Valentin napotok egy kis figyelmességgel. Te örülnél egy ilyen meglepetésnek? Február 14-e idén vasárnapra esik, tökéletes alkalom arra, hogy az ágyban reggelizzetek. Nem kell más, csak egy tálca, egy szívecskés szalvéta, hangulatos teríték, egy váza (benne persze egy szál virág vagy egy szív alakú nyalóka) és egy elegáns pohár, narancslével. Az alkalomhoz illő süteményt előző nap elkészítheted, a lekvár pedig megkoronázza a reggeli finomságot.

Ebből a szívecskés bögréből jobban esik a reggeli tea vagy a tejes kávé. 

Az ebédhez készíts desszertet. Legyen ma az, amit Ő szeret a legjobban. Ebben az üveg tárolóban biztosan jól fog mutatni és elfér mellette egy-két filc szív is.

Mondd el neki írásban, mennyire fontos számodra. Ehhez válassz egy szívhez szóló képeslapot.

Vacsora kettesben? Borítsd piros színbe az asztalt! Legyen vörös a pohár, a mécsestartó, használj a tányér szélére csiptethető rózsát, szívecskés alátétet és rózsaszirmot mindenhol. Persze nem érdemes túlzásba esni: egy fekete asztalterítővel és fehér étkészlettel tudod ellensúlyozni a sok pirosat.

És ez a bársony doboz legyen az asztal dísze - hogy mi kerül bele, azt rád bízzuk.

Az est fénypontja egy kellemes fürdő. Tedd a hangulatot meghitté ezekkel az úszó gyertyákkal.

Ne feledkezzetek el a most futó Intagram játékunkról, ahol mindezen sok szívecskés kellékhez hozzájuthattok egy vásárlói kuponhoz. Gyertek és játszatok velünk!

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm