20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Könyvek a BUTLERS-ben

Harmonikus családi élet egyszerű módszerekkel

  

Ha gyakran jársz a boltjainkban, biztosan tudod, hogy sokféle könyv van kínálatunkban. Újdonságként már nem csak a főzésben, hanem a gyereknevelésben is segítséget kaphatsz, mert Dr. Harvey Karp amerikai kutató-gyermekorvos két sikerkönyvének fordítása, A legboldogabb baba és A legboldogabb kisgyermek már nálunk is kapható!

Az első kötet a születéstől egy éves korig használható, míg a második egy éves kortól öt éves korig. Így a gyerekek lélektani fejlődésében legfontosabb éveket praktikus, könnyen kivitelezhető módszerekkel felszerelkezve tudod végigkísérni. 

A legboldogabb baba

A könyv elsősorban a babák megnyugtatásáról és közvetve az alvásuk meghosszabbításáról szól, melynek középpontjában a Harvey Karp által kifejlesztett „5S módszer” áll, mely öt lépést takar (pólyázás, hasra/oldalra fektetés, ringatás, fehér zaj, szoptatás/cumi). Részletes magyarázatot ad arra, hogy ezek a lépések miért fontosak, és hogy hogyan lehet az, hogy az elvileg hasfájós babák is másodpercek alatt megnyugszanak tőlük. A könyv segítségével magabiztos szülőkké válhatunk, ráadásul a technikát bárki könnyedén elsajátíthatja, így az apák, a nagyszülők és más gondozók is meg tudják vígasztalni a babánkat.

Tovább a könyvhöz

A legboldogabb kisgyermek

A könyv szerzője a tőle megszokott közvetlen, partneri felfogásban foglalja össze a legfontosabb gyermeknevelési tanácsokat, melyeknek köszönhetően a legvadócabb kétévesből is együttműködő, türelmes és jól nevelt gyereket varázsolhatunk. Megtanít minket a „kisgyermeknyelvre”, aminek elsajátítása elengedhetetlen ahhoz, hogy éppen tomboló gyerekünk a hiszti közepén elkezdjen odafigyelni ránk. Persze csak a gyorsétterem-szabály alkalmazását követően! Hogy nem tudod, mi az? Olvasd el a könyvben!

Tovább a könyvhöz

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm