20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Karácsonyi fények

Egyszerűen nem tudsz betelni a karácsonyi fényekkel? Hogy eddig Neked még nem jutott eszedbe, csak a fára tenni? Megmutatjuk a legelragadóbb, legextravagánsabb ötleteket, hogy miként használhatod - nemcsak karácsonykor - a fényfűzereket, izzósorokat otthonodban! Tarts velünk és világítsd ki stílusosan ünnepi fénnyel otthonodat!

 

  1. Elemes izzósorokat zárj befőttes üvegbe, vagy tedd őket üvegbúra alá!

 

Elemes izzósort itt, befőttes üvegeket itt, üveg búrát pedig itt találsz.

 

 

  1.  Készíts mesevilágot gyerekeidnek!

 

Az első ötlethez végy két hófehér lepedőt, vagy abroszt, lógasd le a plafonról, és rejts el a lelógó fehér textil között egy-egy 45 égős izzósort.

 

 

Ez a második ötlet viszont tényleg pofon egyszerű, végy egy hatalmas hullámkarton dobozt, lyuggasd ki a leendő tetejét, és a lyukakon dugd át az izzósor fényeit. Fontos, hogy ezt az ötletet csak LED izzósorral valósítsd meg, mert a hagyományos izzók felmelegedhetnek használat közben.

 

  1. Öltöztesd ünnepi fénybe a lakás legkülönbözőbb pontjait! Például az előszobát, a hálószobád, vagy éppen a gardróbtükröd!

 

Ezekhez a projektekhez fényfűzért itt találsz!

 

  1. Asztaldekoráció készítésekor se feledkezz meg a fényfűzérről!

 

A legegyszerűbb fehér terítéket is ünnepivé varázsolhatja egy kevés kis fény. A képen látható világító girlandot Te is könnyen elkészíheted otthon, egy fényfűzér és pár pingpong labda segítségével.

 

December 24-ére, készíts aranyban úszó asztaldekorációt, melyhez arany terítőre, vagy csomagoló papírra, pár kisebb üveg vázára, arany díszekre és természetesen az izzósorra lesz szükséged.

 

  1. Izzósorok mellett használj izgalmas fényeket is, például csillaglámpákat!

 

Csillaglámpákat és kiegészítőket ide kattintva találsz szép számban, ne habozz, nézz körül!

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm