Grill party
- Főoldal
- Butlers Blog
- Grill party
- Bútor variációk, melyekkel nem nyúlhat mellé
- Különleges ajánlataink a hónapban
- Tippek egy tökéletes piknikhez
- Ázsiai hangulat
- Városi kerti party
- Grill party
- A tavasz legjobb bútor ajánlatai
- Butlers kávé kisokos
- Ötletes kerti kiegészítők
- Stresszmentes Húsvéti előkészületek
- 5 lakberendezési hiba
- Wellness oázis otthon
- Utolsó pillanatos Valentin-napi ötletek
- Ötletek Valentin-napra
- A jó alvás titka
- 8+1 TOP konyhai eszköz!
- A téli leárazás legjobb termékei
- 5+1 tipp gardrób rendszerezéshez
- 7 tipp Szilveszterre!
- Adj élményt karácsonyra!
- Az idei év legmókásabb díszei
- Ajándékok férfiaknak
- Ajándékok nőknek
- Könyvek a BUTLERS-ben
- Karácsonyi fények
- Kreatív ötletek adventi készülődéshez
- Jó tanácsok belsőépítészektől!
- 5 tipp, hogyan varázsolja újjá nappaliját!
- Pihe-puha párnák és takarók közt
- Dekoráljunk az ősz színeivel!
- Színpompás bútorokat minden kertbe és teraszra!
- Butlers és én - Instagram játék
Mi alig ismerünk olyan embert, aki ne szeretné a finom grill ételeket. Persze az elkészítésükben már csak kevesen szeretnek aktívan részt venni, mert vagy rossz emlék fűzi őket egy saját grillezéshez - értsd szénné égett húsok, vagy egyszerűen csak tartanak a sütés-főzés ilyen formájától. Mostani bejegyzésünkben azt szeretnénk megmutatni Nektek, hogy grillezni, sőt jót és jól grillezni nem is ördöngösség! Tartsatok velünk!
A grillezésre megéri előkészülni, előre pácolni a húsokat és azokat egy kicsit a pácfürdőben érlelni. Ehhez válasszatok jól záródó dobozokat, hogy a finom aromák bent maradjanak edényen belül.
A húsokat ne vágjátok túl apró darabokra, mert akkor könnyen beeshetnek a rácson, hanem tartsátok a kb. tenyérnyi méretet. A pácokon sem kell már gondolkoznotok, sőt attól sem kell félnetek, hogy elsózzátok, elrontjátok a fűszerezést, mert csodás egyszerű kész pácokat kaphattok nálunk!
Aki gyakorlott pácoló, és a saját ízvilágát szeretné a pácokban megvalósítani, azoknak ajánljuk különböző fűszersóinkat!
A húsok mellé kínálhattok sült zöldségeket, kukoricát, és persze salátát!
Ennyi előkészület után essen végre szó magáról a grillről! Ne tartsatok a faszénnel történő grillezéstől, íme pár tanács: - Csak akkor kezdjünk el faszénen grillezni, ha a szén már nem lángol, hanem parázslik és izzik! A már fehérré vált faszén a legalkalmasabb a grillezésre. - A tüzet kis hamu rászórásával is lefolythatjuk, ami arra is jó, hogy hosszabb ideig egyenletes hőt adjon. - A sovány hús az erős hő hatására erősen kiszárad és rágós lesz, ezért ha a bepácolt, befűszerezett húst alufóliába csomagoljuk és így sütjük, akkor szépen megpárolódik és nem ég meg. Ha megpárolódott a hús, akkor vegyük le a fóliát és még utána is grillezzük meg egy kicsit! - Alufólia használatakor annak matt fele nézzen a parázs felé!
Ha kicsi helyünk van, akkor kicsi grillt vegyünk, ha sokat utazunk, vagy szeretünk barátainkkal kirándulás közben grillezni, akkor vásároljunk hordozható grillt, ha pedig helyünk is van, és grillezni is sokat grillezünk, akkor ruházzunk be egy nagyobb gömb grillbe!
Húsokon és zöldségeken kívül, akár a desszertünket is elkészíthetjük a grillen, ezt a grillezett sárgabarackot ismeritek? Mi vanília fagyival ajánljuk!
Reméljük, sikerült kedvet csinálnunk Nektek is! Grillezésre fel! |