20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Dekoráljunk az ősz színeivel!

 

Amikor narancsba, pirosba és sárgába öltöznek a fák, a szívünkbe melegség költözik, hiszen a táj színei a tüzet, a lángot juttatják eszünkbe. Hozzuk be ezt a színvilágot a lakásunkba is! Egy-két aprósággal megváltoztathatjuk a nappalink hangulatát. Most lássunk még pár ötletet, mivel is varázsolhatunk meghitt, meleg hangulatot!

 

 

Szalagok, zsinegek, madzagok. Tekerjük be a mécsestartót vagy kössünk egy masnit a vázára és máris felfrissült a dekorációnk! Itt van ez a gyönyörű csipkés szalag.

 

 

Ki mondta, hogy a spárga csak unalmas, natúr színű lehet? Nézd ezeket a csodás, élénk színeket!

 

 

A virágok mindig feldobják a lakásunkat. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem a vágott virággal mindig meggyűlik a bajom: nem vagyok sajnos az a típus, aki szépen, rendben tudná tartani a vázát. Így én a művirágot választom, ami elsőre eléggé rosszul hangzik, de azért érdemes vetni egy pillantást a mai művirágokra... aztán még egy pillantást, majd egy tapintás... ugye, hogy milyen élethűek? Jöjjön most egy válogatás az őszi kollekcióból!

 

fekete málna, levél, ágak, csipkebogyó és piros bogyós ág

Ez a fából kivágott szív behozza a természetet az otthonunkba. Ablak kilincsre, szekrény fogantyúra akasztva egyszerű dekoráció.

 

 

Szintén nagyon kedves hangulatot áraszt ez a toboz-gömb, amit akár ajtódíszként is használhatunk.

 

 

Szintén nagyon természetes hatást érhetünk el ezzel a fahasáb alakú mécsestartóval.

 

 

Öltöztessük át a virágainkat is - ősszel új kaspó dukál :)

 

őszi termények, fakéreg és avar mintával

 

Alma - az ősz igazi színei! Nézzétek ezt a csodás girlandot, hogy csillognak a kis felfűzött almák!

 

 

És nem maradhat el dekorációs blog gyertyák nélkül. Egyszerűen varázsolhatunk vele meghitt hangulatot, a gyertyák és gyertyatartó színét hangulatunkhoz igazíthatjuk.

 

tányér és gyertyák

 

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm