20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Bútor variációk, melyekkel nem nyúlhat mellé

A nyár beköszönte tökéletes időpont arra, hogy új köntösbe öltöztessétek otthonotokat. Csak nézzetek körül a lakásban (és persze a teraszon/kertben is!). Bizonyára akad néhány öreg bútordarab, melyek már megfáradtak hűséges szolgálatotokban, úgyhogy ideje frissíteni! És a nyári akció, amikor is három termék vásárlása esetén az egyiket féláron kapjátok meg, tökéletes alkalom arra, hogy rendesen felrázzátok lakásotokat. Ebben mi is segítünk, következzen pár hármas összeállítás!

 

 

Egy szék neki, egy szék neked, na és persze két koktél az asztalkán: ezekkel a bambusz kerti bútorokkal (melyek több színben is kaphatóak) hazavihetitek a tengerparti nyaralás élményét!

 

Varázsoljatok egy kis romantikát ebédlőtökbe a dél-franciaországi vidék hangulatát idéző összeállítással! Hívjátok át barátaitokat egy finom ebédre vagy vacsorára! A patinás pad és a szék biztosan le fogja nyűgözni őket, majd amikor előkerül egy üveg finom bor a zsúrkocsiból, akkor fognak csak igazán elámulni!

 

Inkább Anglia áll közelebb a szívetekhez? Probléma egy szál se! A klasszikus Chesterfield bőrkanapéval, a londoni pályaudvar ihlette faliórával és a modern állólámpával könnyedén a nappalitokba csempészhetitek a ködös Albion hangulatát! Ugye milyen jól mutatnak együtt?

 

 

 

A fürdőszobáról se feledkezzetek meg! Legyen igazi élmény a megtisztulás, hiszen mégis csak itt kezditek a napot, és ide tértek be a megérdemelt esti pihenés előtt is. Az inspiráló és nőies fürdőhöz mindössze pár dolog kell: egy mediterrán villák hangulatát idéző paraván, egy próbababa, amin kiélheted kreativitásodat és egy budoárokat megszégyenítő dupla mosdóasztal.

 

 

Melyik összeállítás a kedvencetek? Csapjatok le rá, míg tart az akció!

 

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm