20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Az idei év legmókásabb díszei

Ha gyengéd a figurás karácsonyfadísz, és szereted ha egy kis vidámságot is csempészhetsz akkor ezt a cikket Neked írtuk. Összeszedtük nektek az év legviccesebb karécsonyfa díszeit, amiket ha meglátsz, úgy fogod érezni: kell neked. Most még időben vagytok, hogy meg tudjátok találni a számotokra leginkább tetsző díszt a fára, mosolyra fel!

 

 

Elsőként jöjjenek a szalma díszek. Igazán különleges, érdekes struktúrájú díszekről van szó, a formájuk pedig sok kedves állatot mintáz. Lesz itt homárgorilla, sajtot majszoló egér, vagy papagáj

 

 

Most pedig megmutatjuk a kedvenc a figurális díszeinket. Ezek közül annyira sokat és vicceset találtunk, hogy rögtön két csoportba is bontjuk őket. Elő a bőrönddel és jöjjenek az utazással kapcsolatos díszek, hiszen ki ne szeretne így télvíz idején elmerengeni a világ különböző pontjain tett kirándulásairól? Legyen szó Londonról, Oroszországról, Svájcról vagy New Yorkról.

 

 

Következzék az ilyen csodás üveg díszekből egy csokorra való állat. Csak a móka kedvéért... hiszen ki látott már szárnyakkal repkedő tehenet, díszes ruhában pompázó tyúkanyót, szappanbuborékot fújó majmot vagy csini kutyust? Az eper teljesen kilóg ebből a felsorolásból, de annyira szép, hogy nem tudtuk kihagyni.

 

A többi figurális díszt itt találod. Érdemes szétnézni, mert nagyon jópofák vannak.

 

Ha már egész évben Snoopy lázban égtünk, akkor jöjjenek a Snoopy, Charlie Brown és Woodstock függők. És a lányok kedvéért egy Olaf a Jégvarázsból.

 

További Disney mesefigurák várnak rád itt.

 

Filcből is találunk szép díszeket. Ezek közül különleges ez a rénszarvas, mézeskalács figura, hópehely vagy magyal ág.

 

 

Láttatok már ilyen gyönyörű flitteres és gyöngyös díszeket? Legyen szó fenyőfáról, csillagról, hópehelyről vagy rénszarvasról - biztosan sok dicséretet bezsebelünk majd értük a karácsonyfánk csodálatakor.

 

 

Most már tudtok választani, ha idén ilyen kedves, vicces díszítésű fát szeretnétek! A héten hozunk nektek még több ötletet karácsonyfa dekorációkra, azt az írásunkat se hagyjátok ki!

 

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm