20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ajándékok nőknek

Ahogy közeleg a karácsony, egyre gyakrabban merül fel bennünk a kérdés: kinek mi adjunk ajándékba? Legyen praktikus és hasznos? Legyen, de azért ne essünk túlzásba, amit amúgy is be kellene szerezni, az nem is igazi ajándék. Legyen szép? Feltétlenül! A szépségre mindig szükség van magunk körül. A lényeg, hogy melengesse meg a szívünket, és az év bármely napján rápillantunk, felidézzük azt a boldog percet, amikor kibontottuk a csomagot karácsonykor. Így most a férfi olvasóinknak próbálunk segíteni, minek örülnénk mi, nők.

 

A hideg, téli időben hozzábújni ehhez a párnához maga az öröm és a melegség. Azt, hogy a farkas vagy a grizli medve színvilága passzol inkább a nappali hangulatához, már mindenki maga döntse el.

 

forrás

 

Tudunk pihe-puha plédet is ajánlani a párna mellé. Együtt az igazi ajándék!

 

forrás

 

Szerintünk a gyertyákból soha sem elég. Ezt valljuk a gyertyatartókról is. Így egy csodás ezüstözött gyertyatartó örömteli ajándék.

 

forrás

 

Ha a megajándékozandó nő szeret a kádban ejtőzni, akkor ez a kádra helyezhető tartó tökéletes ajándék számára.

 

forrás

 

Csodásan mutat ez a süteményes tálaló bármelyik ünnepi asztalon. Karácsonykor a házi készítésű apró süti méltó helye.

 

forrás

 

Nem csak praktikus ajándék, de dekorációnak is kiváló ez a csodás mintával pompázó próbababa. Használhatjuk szobainasként, vagy varrásnál nagy segítség az alakra igazításban.

 

forrás

 

Nem csak egy egyszerű kosárról van szó, hanem ez egyben egy fedeles tároló és bútordarab. És melyik nő ne szeretné, ha körülötte rendben vannak a dolgok? 

 

forrás

 

 

Két féle ember van: aki szereti a kávét és aki nem. Ha az ajándékozottunk az első kategóriába tartozik, akkor számára ez nem csak egy szép tárgy lesz, hanem társa a reggeli ébredésekben.

forrás

 

Mit szólnátok egy jó kis filmhez otthon? Ha már mozizás, akkor ez a kukorica pattogtató fazék kihagyhatatlan az ajándék ötletek közül.

 

forrás

 

Nagyon szépen mutatnak ezek a fém hatású díszek, vázák, mécsestartók a polcon, ahogy megcsillan rajtuk a fény. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy égetett agyaggal van dolgunk.

 

forrás

 

Végezetük a +1 tipp: hozzuk vissza az ajándékkosár divatját! Ha mindezt egy olyan kosárral tesszük, ami tartós és jól használható, akkor maga a csomagolás is ajándékká válik. Pakoljuk meg minden finomsággal és praktikus dologgal és ez lesz a legjobb ajándék a fa alatt.

 

forrás

 

Ugye, tudtunk jó ötletet adni? Amennyiben a listán van az áhított termék, akkor nincs más teendő, kedves hölgyek, mint a kiválasztott tételt bejelölve sugalljuk életünk férfijának, mire is vágyunk igazán. Tartsatok velünk továbbra is, ugyanis csütörtökön jövünk férfi ajándék ötletekkel.

 

 

 

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm