20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Ajándékok férfiaknak

Vannak, akiknek minden ajándék egyértelmű, mert minden rokonáról, barátjáról bevillan neki egy-egy emlék, ötlet, élmény. Viszont lehet, hogy mi vagyunk többségben, akiknek bizony sokszor nagy fejtörést okoz egy-egy frappáns és találó ajándék kigondolása és beszerzése. Adtunk ötletet női ajándékokra, most jöjjenek az ötletek, melyekkel férfitársainkat lephetjük meg idén karácsonykor.

 

 

Ha a férfi ismerősünk sokat utazik, akkor szüksége lehet egy ilyen táskára. De hogy is van ez? Most akkor mi az ajándék és mi a csomagolás? Persze, hogy a táska az ajándék! De a benne rejlő dobozokat se feledjük el kibontani :)

 

forrás

 

A mesterszakácsok többsége férfi. A grillek sztárjai is férfiak. Miért ne lennének ők a wok királyai is? Egy ilyen profi szettel könnyen azokká válhatnak. Kiegészítő ajándékként társíthatunk mellé wok fűszerkeveréket vagy ázsiai wok olajat.

 

forrás

 

Ez a tálca praktikus társa a reggeli kávézáshoz, amíg elolvassuk az újságot.

 

forrás

 

Bár nálunk nem örvend akkora népszerűségnek a baseball, mint Amerikában, de a konyhában biztosan előkelő helyet fog elfoglalni ez a több, mint 70 centiméter hosszú, baseball ütőt formázó borsdaráló.

 

forrás

 

A következő két ajándék önállóan is megállja a helyét, de együtt az igazi. Ez egy bornyitó, amire egy Sommelier is büszke lenne, valamint egy bor levegőztetésére szolgáló kancsó.

 

forrás

 

forrás

 

Nem véletlenül ötletelünk már december elején, hátha idén nem marad az utolsó pillanatra egy-két ajándék beszerzése. Stílusos maradva a férfiak világánál: ajándék vadászatra fel!

10%
Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt adunk következő vásárlásodnál!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.

Íme személyes kuponkódod, legközelebbi vásárlásodnál használd a kosár oldalon a 10% kedvezmény igénybevételéhez:

AX45UI93H

Visszavárunk a BUTLERS webshopba!

A kuponkód 2021. június 30-ig váltható be, tetszőleges összegű vásárlásra, egy alkalommal. A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal nem összevonható, ajándékutalvány vásárlásához nem vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik a PHI Alapítvány termékeire, és a szállítási költségre.

10% kedvezmény
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm