20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Adj élményt karácsonyra!

Kreatív és szórakoztató ajándékot adnál? Olyan társasági élményt, ahol alkotni is lehet? Egy szuper estét a városban, ahol egy finom koktél mellett saját remekmű születik? Akkor a PaintCocktail a legjobb választás!

 

 

A PaintCocktail mindenki számára bebizonyítja, hogy bármire képes, és senkire sem érvényesek az olyan gyakran hangoztatott kijelentések, mint a “nincs érzékem hozzá, csak pálcikaembert tudok rajzolni, nincs tehetségem”. A kétórás programon bárki, mindenféle előképzettség nélkül, alkothat egy saját festményt. A felhőtlen kikapcsolódáshoz hozzájárul, hogy népszerű éttermekben, szórakozóhelyeken szervezik a programot  (pl. Ankert, Mazel Tov, Városliget Café, Szimpla Kávézó), így mindenki a lehető legszabadabb környezetben élvezheti az alkotást. Nincs feszengés, steril műterem, elvárások és frusztráció, csak koccintás, szuper hangulat és remek festmények!

 

 

Karácsonyra a díszdobozos PaintCocktail ajándékkártyát ajánljuk, amelyet egyből a fa alá tudsz tenni, és szeretteidnek örök élményt ad! A kártya május 31-ig beváltható bármely meghirdetett eseményre.

 

MEGVESZEM

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm