20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

A tavasz legjobb bútor ajánlatai

A szomorú és szürke tél után, leküzdve a tavaszi fáradtságot, újult erővel kezdhetünk neki lakásunk, otthonunk csinosításának. Ehhez mi most a Butlers-nél úgy járulunk hozzá, hogy bútorainkat fantasztikus áron kínáljuk Nektek! Gyertek, nézzetek körül, és válogassatok kedvetekre!

 

  1. Örök klasszikus, mi is nagyon szeretjük, a Campagne bútorcsaládot, csapjatok rá le egyes tagjaira most, rendkívül kedvező áron!

 

 SzékAsztalItaltartó szekrényTálaló szekrényFiókos szekrényÍróasztal szekrény

 

  1. Második ajánlatunk, ami szerintünk minden nő álma, vagy legalábbis a romantikus lelkületű hölgyeké mindenképpen, az a csodás, áttört Estella paraván.

 

 

  1. Amennyiben új bútorokra lenne szükséged a fürdőszobádba, akkor is érdemes körülnézned nálunk! Nature Spa polcos elemeinket most rendkívül kedvező áron, akár 23%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

 

Alacsony polc, magas polc, fali - tükrös polc, pad

 

  1. Ha kifogytál a szép, és praktikus tárolóeszközökből, akkor gyere, nézd meg akciós fiókos komódjainkat, egyik-másik biztos elfér majd Nálad, így könnyebben tarthatsz rendet a ruháid, kiegészítőid vagy egyéb dolgaid közt!

 

Concierge komód (pszt, megsúgjuk, hogy a képen látható moziszékek is akciósak most!)

Grenada komód

Modern Artist komód

Panama komód

 

  1. Végül, de nem utolsó sorban pedig jöjjön pár csodás lámpa, melyekkel felteheted a tavaszi lakáscsinosítás i-jére a pontot!

 

Angelique függeszték

Candela csillár

Luxury Lux csillár

Pendulum 7 gömbös függeszték

 

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, kattints a Butlers.hu weboldalra, és nézz körül további akciós ajánlataink között!

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm