20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

7 tipp Szilveszterre!

A jó szilveszteri bulik igazi fehér hollók. A kötelező buli hangulat sokunkat lehangol, a nagy készülődés, az elvárások gyakran már este 9-10 körül kipukkanó lufik, így éjfélre a buli sok esetben leül. Most összegyűjtöttünk Nektek pár ötletet, hogy hogyan szervezhettek tökéletes bulit, olyat, amire évek múlva is emlékezni fognak a barátaitok (és nem csak a randalírozás, a tűzoltók és a szomszéd néni mentővel elszállítása miatt :)).

 

 

 

  1. Alkohol nélkül nincs szilveszter, de tartsatok mértéket! Egyrészt kérd meg a résztvevőket, hogy hozzanak ők is italt, de ragaszkodj hozzá, hogy mind alkoholos, mind alkohol mentes italok is érkezzenek. Keress csodás alkohol mentes koktél recepteket, így biztos kitolható a józanság ideje! 

 

 

 

 

  1. Az alkohol mellé készíts ki nagy kancsókba előre bekevert szörpöket, akár teát vagy vizet, hogy a nagyon megszomjazott vendégek gyorsan csillapítani tudják a szomjukat, és ne azonnal az alkohol után nyúljanak!

 

 

 

 

  1. Ennivalót is kérhetsz, hogy hozzanak, főleg egyszerű, parti ételeket. Könnyen, állva is fogyasztható mini szendvicsek, perecek, kis édes sütemények legyenek tálcákra kipakolva, így nem kell várni a nagy leülős vacsorára! Nem kell 4 csillagos fogásokkal készülnöd, isteni a házi zsíros kenyér, friss kenyérrel, vagy készíthetszpár édes apró sütit is!

 

 

kép forrás

 

  1. Dekoráció fronton, a több kevesebb! A karácsonyi izzósorokat használd dekorációnak, nem kell drága egyszer használatos dekorációt venni! Szuper dekorációt készíthetsz a megmaradt karácsonyi, csillogós papírokból is, például papírgirland formájában!

 

 

forrás

 

  1. Készülj programokkal! Remek időtöltés például, ha vicces fotóhátterek előtt fotózkodtok! Fotó háttereket csomagoló papírból is készíthettek akár! A fotózáshoz szükséges pálcára ragasztható kiegészítőket a BUTLERS-nél megtaláljátok!

 

 

forrás

 

  1. A fotózkodás után irány a fogalom fal! Tegyél ki egy hatalmas tekercs barna csomagolópapírt a falra, pár filcet, és írass fel pár új évi fogalmat a papírra! A tekercset tedd el, év közben biztos jó lesz majd visszaolvasni :)!

 

 

 

 

  1. És egy utolsó tipp, tőlünk Nektek, csak olyan barátaitokat hívjátok el, akiket tényleg ismertek, és ragaszkodjatok hozzá, hogy plusz vendégeket csak a Ti hozzájárulásotokkal hozhassanak magukkal! A kevesebb több szabálya itt is érvényes!

 

 

kép forrás

 

Jó készülődést, csodás partit, és sikerekben, boldogságban gazdag új évet kívánunk Nektek!

 

 

10%
Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt adunk következő vásárlásodnál!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.

Íme személyes kuponkódod, legközelebbi vásárlásodnál használd a kosár oldalon a 10% kedvezmény igénybevételéhez:

AX45UI93H

Visszavárunk a BUTLERS webshopba!

A kuponkód 2021. június 30-ig váltható be, tetszőleges összegű vásárlásra, egy alkalommal. A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal nem összevonható, ajándékutalvány vásárlásához nem vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik a PHI Alapítvány termékeire, és a szállítási költségre.

10% kedvezmény
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm