20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

5 tipp, hogyan varázsolja újjá nappaliját!

Így, az ősz derekán egyre több időt töltünk otthon, a négy fal között. Amikor nyáron, a szép időben a szabadban vagyunk, akkor épp csak megfordulunk a nappalinkban, tényleg nem a kanapénk a központi helyünk a ragyogó napsütésben. Most viszont, inkább maradunk otthon, egy finom tea, egy kényeztető sütemény társaságában, és olvasunk, filmet nézünk, vagy egyszerűen csak a barátainkkal, szeretteinkkel vagyunk. Most abban szeretnénk segíteni Nektek, hogy milyen, amúgy jelentéktelennek tűnő apróságokkal varázsolhatod újjá nappalidat. Gyertek tartsatok velünk!

 

  1. Fények. Az egyik legfontosabb az őszi-téli időszakban a fény az otthonunkban. Tegyünk a nappalink több pontjára is kisebb világításokat, használjunk hangulat fényeket, kombináljuk a mennyezeti, a fali és az álló világítást kedvünkre! Ilyenkor ne csak a klasszikus értelemben vett lámpákra gondoljunk, hanem bátran használjuk a gyertyafényt is!

 

 

 

  1. Fali dekoráció. Nyáron sokat fotóztunk, ugye? Milyen jó is lenne szépen rendezetten kirakni a legjobban sikerült képeket a falra. Nemcsak dekorációnak, de emlék-felidézőnek is csodásak a képkeretbe rendezett fényképeink, vagy rajzaink.

     

 

  1. Párnák, takarók. Irány a kanapé! De mi is tehetné még puhábbá, melegebbé az élményt, mint pár remekül összeválogatott díszpárna, vagy pihe-puha takaró? Ha pedig eleget pihentél, indulhat a párnacsata!

 

PÁRNÁK

WILD THING műszörme

 

  1. Kisebb kiegészítő bútorok. Egy jól eltalált formájú asztalka, egy több funkciós lerakó, vagy egy színpompás komód? Nézd meg, hogy mi hol lenne praktikus, mi hol mutatna jól?

 

WAGON asztal

WAITER asztalka

MODERN ARTIST bútorok

 

  1. Zene. El sem hinnéd, hogy mennyire fontos, próbáld ki, hogy milyen egy csendes, hangulatodhoz illő zenével "berendezni" a nappalidat. Teljesen másképp fogod érezni magad, meglásd. Ha pedig pörgésre vágysz, akkor válassz gyorsabb, bulisabb számokat!

 

 

 

 

Jó nappali újjávarázsolást kívánunk!

10%
Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt adunk következő vásárlásodnál!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.

Íme személyes kuponkódod, legközelebbi vásárlásodnál használd a kosár oldalon a 10% kedvezmény igénybevételéhez:

AX45UI93H

Visszavárunk a BUTLERS webshopba!

A kuponkód 2021. június 30-ig váltható be, tetszőleges összegű vásárlásra, egy alkalommal. A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal nem összevonható, ajándékutalvány vásárlásához nem vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik a PHI Alapítvány termékeire, és a szállítási költségre.

10% kedvezmény
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm