20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

5 lakberendezési hiba

Otthonunkat csinosítani nagyon jó érzés, azonban a lakberendezési lapokat, oldalakat bújva mégis sokszor az az érzésünk támad, hogy valami hiányzik. Valami apróság, valami plusz. Vagy lehet, hogy épp valamiből túl sokat használunk, és azért csúszik el a végeredmény? Összegyűjtöttük most Nektek az 5 legalapvetőbb hibát, melyet sokan elkövetünk, és melyeket könnyen kiküszöbölve sokkal harmonikusabb összképet kapunk otthonunkban. Gyertek, nézzük melyek is ezek a korrigálni valók!

 

 

  1. Minden passzol mindennel. Nem egy bemutatóteremben szeretnél élni valószínűleg, hanem egy otthonban! Nem baj, ha van pár hasonló darab polc, szék, de ne legyen minden ugyanolyan, színben harmonizálni ok, de formában bátran válassz különbözőt! Íme pár ötlet a kombinálásra:

 

 

  1. Minden egyforma magas. A kanapé teteje fut a polccal, és a médiaszekrénnyel - nem jó! Játssz a magasságokkal, mélységekkel, hidd el, sokkal harmonikusabb képet kapsz, egy szerethető, jó teret, nem pedig egy mérnöki tervben született szabályos dobozt. Nézd meg ezek izgalmas elrendezések!

 

 

  1. Túldekorált terek. A kevesebb több, itt is érvényes. A túl sok szín, a túl sok kép, a túl sok kiegészítő rányomja a bélyegét a lakásodra. Ha nem tudsz dönteni, akkor próbáld ki, hogy évszakonként más-más kiegészítőket veszel elő. Így nem vettél meg semmit hiába, de mégis harmonikus az otthonod. Íme pár letisztult berendezés!

 

 

  1. Nincs zöld növény a lakásban. Legyen! A növények nemcsak szépek, dekorálnak, zöldek, hanem életet is visznek egy térbe. Persze, gondozni kell őket, de egy profi virág árus el tudja mondani, hogy milyen pozsgás növényeket válassz, amik kevés törődéssel is csodásan mutatnak!

 

kép forrása

kép forrása

 

  1. Harmad-szabály figyelmen kívül hagyása. A harmadok törvénye elsősorban a képalkotást tanultaknak lehet ismerős. Ha magad elé képzelsz egy teret, akkor azt mind függőlegesen, mind vízszintesen harmadold meg egy-egy egyenessel. A harmadoló vonalakra, vagy vonalak metszéspontjába helyezett tárgyak sokkal kellemesebb látványt adnak, mint a mindig, minden helyzetben középre rendezettek. Próbáld ki!

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm