20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

5+1 tipp gardrób rendszerezéshez

Itt a január, véget értek az ünnepek. Kicsit kifújhatjuk magunkat, de egyúttal ránk tör a "mihez kezdjek az időmmel" érzés is. Ilyenkor jön a pakolási vágy. Szeretnének rendet látni maguk körül. Cél, hogy minden kerüljön a helyére, aminek pedig nem volt eddig helye, annak keressünk egyet. Igaz ez a ruhásszekrényre és környékére is. Tartsatok velünk és lássunk 5+1 ötletet, amivel könnyen rendet teremthetsz.

 

 

  1. Rakjunk rendet a vállfákon

Igen, elsőként egy vállfás megoldást hoztunk nektek. Méghozzá nem is gondolnád, mennyire egyszerűt. Ugye te is szembesültél már azzal, mennyire kevés a hely a szekrényedben? Ezzel a módszerrel lefelé építheted a vállfa kígyót, nem a szekrény szélességében. És mire lesz hozzá szükséged? Alumínium üdítős nyitófülre és még több vállfára.

 

forrás (videó)

 

  1. Fiókozzunk!

Sok apróság, mint például a zoknik egyszerűen fiókért kiáltanak. Ha nincs fiókunk, akkor használjunk tárolásra kosarakat, dobozokat. Akár a falra is felrakhatjuk őket, egy polc szerkezetre. És ha már ott vagyunk, szereljünk melléjük egy-két akasztót az öveknek. Vagy további, akasztós tárolóknak.

 

forrás

 

  1. Cipők

Ki mondta, hogy az italtartó rekeszes szekrény csak a konyhába való? Pici fantáziával remek cipőtároló válhat belőle.

 

 

  1. Övek és sálak

Egy vállfa és pár fürdőszobai függöny akasztó karika és máris rendben tudhatjuk a kusza sáltengert és az övek halmazát.

 

forrás

 

  1. Ékszerek

Ha már rendet tettetek a ruhák, övek és cipők közt, akkor az ékszerek is megérdemlik, hogy méltó helyre kerüljenek. Ehhez a trendi karkötő tárolóhoz csak két üvegre és egy fa ládára van szükséged.

 

forrás

 

+1 tippünk a próbababa. Jó szolgálatot tesz este a levetett ruhákkal vagy a másnapi ruhánk előkészítésekor és egyben fantasztikus dekor eleme lesz a szobánknak.

forrás

 

Ugye milyen egyszerű rendszerezni? Tartsatok velünk szerdán is, akkor hozunk nektek még több kreatív ötletet a gardrób rendezésére, a ruhák és kiegészítők helyének megalkotására.

 

10%
Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt adunk következő vásárlásodnál!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.

Íme személyes kuponkódod, legközelebbi vásárlásodnál használd a kosár oldalon a 10% kedvezmény igénybevételéhez:

AX45UI93H

Visszavárunk a BUTLERS webshopba!

A kuponkód 2021. június 30-ig váltható be, tetszőleges összegű vásárlásra, egy alkalommal. A kedvezmény más akciókkal, promóciókkal nem összevonható, ajándékutalvány vásárlásához nem vehető igénybe. A kedvezmény nem vonatkozik a PHI Alapítvány termékeire, és a szállítási költségre.

10% kedvezmény
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm