20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Karrier

 

Egyedi. Ötletes. Stílusos. Inspiráló. Mindezt szereted? Akkor légy Te is a BUTLERS csapatának tagja!

Fiatal, dinamikus csapatunkba komoly, elhivatott, előrelépni vágyó munkatársakat keresünk rész- illetve teljes munkaidős állások betöltésére.

Küldd el fényképes önéletrajzodat a karrier@butlers.hu e-mail címre, vagy add le valamelyik a boltunkban! Kereskedelmi, üzletvezetői tapasztalat előnyt jelent a jelentkezések elbírálásánál!

OLVASS A JELENTKEZÉSRŐL RÉSZLETESEBBEN IS:
 

TELE VAGYUNK ÖTLETEKKEL

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, okos dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt megálmodtuk, ahogy Te is elképzelted. 

Nagyszerű ötletek, elvitelre: Ha valahol igazán jól kell, hogy érezd magad, akkor az az otthonodban van. Ahol kiélvezheted szabadidődet szeretteiddel, barátaiddal, vagy egyszerűen egy kicsit egyedül lehetsz. Ahol igazán magadat adhatod olyan tárgyak környezetében, amelyeket a legjobban szeretsz. És ahol a kreativitásának semmi sem szab határt: gondolkodásban, munkában, díszítésben, lakberendezésben, főzésben neked hoztuk létre a BUTLERS-t. Tökéletes ajándékok a fontos barátoknak, praktikus eszközök hobby szakácsoknak, inspiráció egyéniségeknek, kitűnő tárgyak az otthonod számára. Mindezeket pedig kiváló minőségben és remek áron nyújtjuk, amelyet globális, az egész világot felölelő beszerzésünk biztosít.

A munkában, pedig ugyanezt a jó érzést szeretnénk nyújtani a nálunk dolgozó kollégáknak.
 

KARRIER 

A BUTLERS Európa egyik legnagyobb lakberendezési-lakásfelszerelési cége, ahol a karrierlehetőségek határtalanok. Mozgalmas környezetben dolgozunk a változatosság és az annál gyorsabb napi munkatempó pedig a mindennapjaink része. Nálunk az unalom ismeretlen fogalom, mert mindig van valamilyen érdekes dolog amivel lehet foglalkozni. A vevő mindig a figyelem középpontjában áll nálunk és ezt soha nem felejtjük el, még akkor sem, ha rossz napunk van.

Amitől igazán kiemelkedünk, az munkatársaink kiválósága. A segítőkész eladóktól, a számítástechnikai, marketing és kereskedelmi szakértőkig – minden munkatársunkat az optimizmus, kreativitás és a "nincs lehetetlen" hozzáállás jellemzi. Nekik köszönhetjük, hogy már több mint 150 üzletünk van jelenleg a világban és ebből 4 db Magyarországon is megtalálható. A növekedés pedig folytatódik.

Mivel folyamatosan terjeszkedünk, mindig szükségünk van új tehetségekre – a cég minden területén. Csatlakozz hozzánk, ehhez a kreatív, pörgős, izgalmas, folyamatosan változó környezethez, ahol tovább bővítheted a tudásodat és a tapasztalataidat!

   

A FIZETÉSEN TÚL

Még olcsóbban vásárolhatsz a Butlers-nél! Minden munkatársunk kedvezményt kap, ha a Butlers-nél vásárol, így még könnyebben tudod az egész otthonodat Butlers-es kiegészítőkkel berendezni, ahogy ezt számtalan kollégánk teszi!

Minden évben, a szülinapod alkalmából a Butlers megajándékoz egy általad választott termékkel, az előre közösen egyeztetett kategóriából.

Évente kétszer, mint egy nagy család összegyűlik a Butlers összes tagja, és ezen a találkozáson lehetőséget nyújt a cég arra, hogy jobban megismerjük egymást egy nagy vacsora vagy kreatív kikapcsolódás keretein belül.

Bevezető tréningek, mentorprogramok, illetve egyéb fejlődési lehetőségek is vannak a Butlers-nél. Azt szeretnénk, hogy a nálunk dolgozó munkatársaink érezzék azt, hogy értékeljük őket és ezért lehetőséget kapnak a fejlődésre. Ezt belső munkahelyi rotációval és további betanítási, úgy nevezett mentorprogrammal biztosítjuk. Bevezető tréningprogramot is nyújtunk az eladói és üzletvezetői pozíciókra.

Felmérés és nyílt párbeszéd: véleményünk szerint a visszajelzés és a munka értékelése nagyon fontos alkalmazottaink elégedettsége és fejlődése szempontjából. Napi szintű visszajelzést adunk dolgozóink részére, de harmadévente egy hosszabb értékelés alatt beszéljük meg az esetleges problémákat, gyengeségeket, erősségeket, illetve a további lehetőségeket. Önálló projekteket is kapnak a csapattagok azért, hogy mindenki érezze, hogy az Ő felelősségi köre és munkája is nagyon fontos számunkra.

Munkavállalói kapcsolatok: dolgozóink felé hozzáállásunkat a tisztelet és családtagként kezelés határozza meg. Ez a foglalkoztatás minden területére igaz – tisztességes fizetésektől, munkaidőtől, vasárnapi pótléktól, fizetett szabadságtól kezdve, a cégen belüli növekedési és fejlődési lehetőségekig.

 

A JELENTKEZÉS ELŐTTI TEENDŐID

Alapelvárásnak tekintjük azt, hogy tudd milyen történelmi múlttal rendelkező céghez jelentkezel. Legyél tisztában azzal, hogy milyen bolt vagyunk, mivel foglalkozunk, milyen termékeket lehet nálunk megvásárolni. Információkat találhatsz az interneten, de főleg a www.butlers.hu weboldalunkon.

A jelentkezésről általában:
Mindig figyelmesen olvasd el a hirdetést, hogy biztos legyél abban, megfelelő pozícióra jelentkezel.

Nézd át az életrajzodat, kísérőleveledet, és ha szükséges, igazítsd hozzá ahhoz a pozícióhoz, amire jelentkezel.

Írd le, miért jelentkezel hozzánk, és azt is, hogy miért gondolod azt, hogy Te vagy a megfelelő személy a pozíció betöltésére.

  

AZ INTERJÚ 

Készülj fel az olyan kérdésekre, mint: Miért vegyünk fel Téged? Miért szeretnél a Butlers-nél dolgozni? Hogyan látod nálunk a jövődet? Milyen gyengeségek és erősségek jellemeznek?

Legyél őszinte, és ami a legfőbb: add önmagad. Amit szeretnénk meglátni benned az a magabiztosság, az érdeklődési kör és a kreativitás. Csak ennyi, ne izgulj az interjú miatt!

 

MUNKATERÜLETEK

Eladói munkakör:

Jelentkezőket keresünk a következő tapasztalattal, készségekkel és adottságokkal:

-      Kiváló vevőkiszolgálási készség

-      Készség az eladási lehetőségek észrevételére és végrehajtására

-      Érdeklődés a lakberendezés iránt

-      Jó kommunikációs készség

-      Készség a komplex feladatokra, gyors közegben való munkára

-      Készség önálló kezdeményezésre a feladatok befejezéséhez és problémamegoldásra

-      Készség határidők betartására

-      Készség időbeosztásra és prioritások szerinti munkára

-      Szükséges a hétvégenkénti elérhetőség

Ha úgy gondolod, hogy a fent említett adottságok rád maximálisan jellemzőek, akkor jelentkezz ma és küldj emailt a következő email címre: karrier@butlers.huAz emailedben kérlek jelöld meg azt is, hogy mely üzletünkbe szeretnél jelentkezni, és hogy hány órában tudod vállalni a munkát.

 

Üzletvezetői illetve helyettesi munkakör:

Jelentkezőket keresünk a következő tapasztalattal, készségekkel és adottságokkal:

-      Minimum 2-3 év tapasztalat kereskedelmi üzlet vezetésében hasonló pozícióban, vagy nagy létszámú csoport vezetésében (körülbelül 10 fő) a vásárlói kiszolgálás területén.

-      Érdeklődés a lakberendezés iránt

-      Professzionális szervezési és analitikus készség

-      Proaktivitás; képesség az eladás növelésére eladási lehetőségek létrehozásával

-      Készség arra, hogy vezetőként is tudj csapatjátékos lenni

-      Példamutatás

-      Erős vizuális készség és kreativitás

-      Készség önálló kezdeményezésre és önálló munkavégzésre

-      Készség, tapasztalat dolgozók fejlesztésében

-      Képesség több, egy időben zajló feladat koordinálására és a gyors közegben való munkára

-      Készség az üzleti rutinok megalapozására a csapat minden tagjában, a maximális hatékonyságért

-      Kiváló kommunikációs képesség

-      Készség visszajelzés adására konstruktív és professzionális módon

-      Kiváló problémamegoldó és konfliktuskezelő készség

Ha úgy gondolod, hogy a fent említett adottságok rád maximálisan jellemzőek, akkor jelentkezz ma és küldj emailt a következő email címre: karrier@butlers.huAz emailedben kérlek jelöld meg azt is, hogy mely üzletünkbe szeretnél jelentkezni és, hogy hány órában tudod vállalni a munkát.

 

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm