25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

Hello Nyár! Hello közös kalandok!


2023. 12. 1. | Anna

Hello Nyár! Hello közös kalandok!


Itt a vakáció, az év legnapsütöttebb időszaka, amikor nem tudunk betelni a szabadban töltött közös pillanatokkal, legyen szó egy ráérős reggeliről az erkélyen, vízparti kalandokról vagy kerti party-ról a barátokkal. Bármi is legyen a kedvenc időtöltésed, egy biztos: ilyenkor sokszor jobb kint, mint bent.

 

Plusz egy tér a mindennapokban – éljenek az erkélyek és a kertek!

Amellett, hogy nyáron a terasz és a kert a hétvégi ráérős reggelik színtere, egy átlagos hétköznapot is fel tud dobni egy vacsora a szabadban. Állítsd fel a napernyőt, hajtsd ki a kerti székeket és az asztalt és teríts meg, akárcsak egy étteremben! Könnyed lenvászon textília, kézzel készült kerámia tányérok, tengerifű alátétek és ragyogó üvegpoharak a frissítőknek – minden együtt egy igazi nyári hangulatú lakomához!

 

Irány a vízpart!

Ha nyár és napsütés, akkor a strand a szabadtéri időtöltés egyik legkedveltebb helye. Legyen az egy újonnan felfedezett, eldugott kis vízpart vagy a gyerekkorod óta kedvenc strandod, a napsütés illata és a víz csobbanásának hangja megunhatatlan társak a ráérős nyári napokon.

Kapd fel a strandtáskát és a törölközőt, pakold be a hűtőtáskába a gyümölcsöket és szendvicseket és ne feledkezz meg a folyadékpótlásról sem! Jégakkuink és termoszaink gondoskodnak róla, hogy minden hosszú ideig hideg maradjon.


Jöhet a szórakozás? Egy felfújható gumilabda és egy színes, stílusos matrac éppen elegendőek ahhoz, hogy garantáltan jól érezzétek magatokat. A kérdés már csak az, hogy egy flamingó, egy unikornis, egy kagyló vagy egy csokis fánk társaságában lebegnél-e a víz felszínén!


Ha leszáll az éj...

Te is szereted, amikor este 8-kor még világos van, de már enyhül a kánikula és a szabadban ücsörögve várhatod a naplementét? Hívd át a barátaidat egy rögtönzött kerti party-ra és oszd meg ezt az élményt velük is!


Készítsd elő a koktél shakereket és a stílusos koktélpoharakat, hűtsd be az italokat és indulhat is a koktélozás! Ha pedig leszáll az éj, napelemes égősorokkal, lámpásokkal és gyertyákkal még ragyogóbbá teheted a hosszú közös beszélgetéseket a csillagok alatt.

Éljen a nyár, éljenek a kalandok!


 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm