25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT
-50%

LIGHT UP

kültéri napelemes lámpa, színváltó funkcióval
Eredeti ár: 34 900 Ft 17 450 Ft
Cikkszám: 10226770

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Ma a kertben a nyugágy mellett, holnap az étkezőasztalon, holnapután a kanapén: az időjárásálló LIGHT UP kültéri napelemes lámpa 4-6 órán keresztül világítja meg a hosszú estéket pont ott, ahol szükséged van rá. És ha egy kis színre vágysz, 7 élénk szín és 5 fényerőszint közül választhatsz. Napelemes, így töltheted a nap energiájával, de az USB csatlakozónak köszönhetően akár árammal is. Még egy változatban elérhető.

Részletes információk

Méret: Ø 20 cm, Magasság 45 cm

Anyag: Fém, Polietilén

Égő típusa: Beépített LED

Szabályozható: Nem

Izzót tartalmaz: Nem

Színhőmérséklet: 3000 Kelvin

Összeszerelési információ: szétszedve, összeszerelési útmutatóval

További információk: Tápellátás: Napelem és USB

USB bemenet: DC 5V/2A

LED mennyiség: 6RGB + 12W LED

Újratölthető lítium akkumulátor 1800mAh, 3,7V

Napelem: 1,0 W, polikristályos

Tartozékok: távirányító (hatótávolság 4-8 méter), MICRO-USB töltőkábel (adapter nélkül).

Wetterfest: WetterfestEnergietypen: SolarVerwendungsbereich: Außen-bereich ip 44CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Die verpackung dieser lampe darf in der papiertonne entsorgt werden. Warnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse iii

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm