25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

LUMINAIRE

állólámpa, arany 145 cm
59 900 Ft
Cikkszám: 10225917
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-5 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 4 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

Olvasólámpaként a kedvenc foteled mellé, kiegészítő világításként a nappaliban vagy a hálószobában: az arany színű fémből készült modern LUMINAIRE állólámpa ékes példája a dizájn és a funkció sikeres kombinációjának. A lenyűgöző megjelenést a letisztult forma, a szálcsiszolt felület, a harmonikus sárgaréz tónus és a fekete kábel együttesen garantálják. Ami pedig a praktikumot illeti: az állítható lámpabúra belül fehér borítást kapott, a könnyed bekapcsolást pedig egy egyszerű lábkapcsoló garantálja.

Részletes információk

Méret: Hosszúság 45 x Szélesség 25 x Magasság 145 cm, Talp: Ø 21,5 cm, Magasság 2,5 cm, Búra: Ø 18 cm, Kábelhossz: 1,8 m

Anyag: Fém

Ízzó típusa: E27 max. 40 W

EU-szabványnak megfelelő csatlakozóval

Teljesítmény: 40W

Összeszerelést igényel.

Kiegészítő információ:

Állítható lámpabúra. Belül fehér árnyékoló.

Sárgaréz színű, szálcsiszolt.

 

Innen-Bereich IP 20Dieses Produkt entspricht den gueltigen europaeischen RichtlinienDieser Artikel darf gemäß der EU-Richtlinie-WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) nicht über den unsortierten Müll entsorgt werden. Dieser muss der jeweiligen lokalen Einrichtung für die Entsorgung bzw. das Recycling von Elektronikprodukten zugeführt werden.

 

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm