SAFARI bambusz paraván

Termékadatok Vásárlói vélemények Kérdése van?

Méret: hosszúság 120 x szélesség 4 x magasság 180 cm

Anyag: bambusz

Szín: natúr

Kiegészítő információk: Alkalmas kültéri használatra, azonban védje a hosszantartó nedvességtől.

Wetterfestblue.jpg

A terméket összeszerelve szállítjuk.

Rugalmas könnyedség, hűvös, sima felület és különleges hangzás…a bambusz felidézi a nyári jókedvet és gondolatban a strandra repít.

Élvezd a ppihenést a szabadban és rejtőzködj el a szomszédok vagy a járókelők tekintete elől a SAFARI bambusz paravánnal.

Ha honlapunkon nem találta meg minden választ, vagy további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon keresztül vagy az alábbi nyomtatvány kitöltésével!

SAFARI bambusz paraván

Sajnáljuk, de az Ön által keresett termék nem található vagy ideiglenesen nem elérhető!

Kérjük ellenőrizze, hogy a keresni kívánt kifejezést helyesen gépelte-e be! A sikeres keresés érdekében javasoljuk, hogy amennyiben specifikus keresése nem hozott eredményt, úgy egyszerűsítsen a keresendő kifejezésen!

Termékpalettánk folyamatosan változik, így bizonyos termékek csak korlátozott ideig kaphatóak üzleteinkben és webshopunkban. Amennyiben érdeklődni szeretne egy termék elérhetőségével kapcsolatban, a webshop@butlers.hu címen örömmel fogadunk bármilyen kérdést!

A fent található menüből kategóriát választva láthatja termékeinket, melyek aktuálisan kaphatóak.Írja meg véleményét a termékről

Ratings:
A hozzászólások adminisztrátori jóváhagyás után kerülnek megjelenítésre.