MILADY fonott szék 45x60x94cm

Termékadatok Vásárlói vélemények Kérdése van?

Méret: Szélesség 45 x mélység 60 x magasság 94 cm, ülésmagasság: 44,5 cm

Anyag: mű rattan, váz: alumínium, párnahuzat: víztaszító polyester (habszivacs töltettel)

Szín: barna

További információk: UV-álló

Kezelési útmutató: Tisztítása nedves ruhával vagy kefével és szappanos vízzel. A párnahuzat levehető és alacsony hőmérsékleten (30 ° C alatt) mosható.

A terméket összeszerelve szállítjuk.

Úgy tűnik a régi szép idők újra visszatérnek... – mint ahogy az látható a MILADY karosszék esetében is. A mesterséges rattanból készült szék magas háttámlája, illetve a fonott részek a lábak körül e stílus alapvető ismertetőjegyei. Ily módon Ön megfelelő testtartásban, kényelmesen és elegánsan ülhet akár hosszabb időn keresztül is. A hosszú élettartamot az időjárás-biztos alumínium váz, valamint az UV-sugárzásnak ellenálló fonott részek szavatolják. A huzatok 30 °C alatt moshatóak.

 

Ha honlapunkon nem találta meg minden választ, vagy további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon keresztül vagy az alábbi nyomtatvány kitöltésével!

MILADY fonott szék 45x60x94cm

Sajnáljuk, de az Ön által keresett termék nem található vagy ideiglenesen nem elérhető!

Kérjük ellenőrizze, hogy a keresni kívánt kifejezést helyesen gépelte-e be! A sikeres keresés érdekében javasoljuk, hogy amennyiben specifikus keresése nem hozott eredményt, úgy egyszerűsítsen a keresendő kifejezésen!

Termékpalettánk folyamatosan változik, így bizonyos termékek csak korlátozott ideig kaphatóak üzleteinkben és webshopunkban. Amennyiben érdeklődni szeretne egy termék elérhetőségével kapcsolatban, a webshop@butlers.hu címen örömmel fogadunk bármilyen kérdést!

A fent található menüből kategóriát választva láthatja termékeinket, melyek aktuálisan kaphatóak.
Produktu MILADY fonott szék 45x60x94cm se týkají tyto články:

5 lakberendezési hiba

Írja meg véleményét a termékről

Ratings:
A hozzászólások adminisztrátori jóváhagyás után kerülnek megjelenítésre.