25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

AIRBI

Lotus ultrahangos aroma diffúzor, fehér - fa
18 900 Ft
Cikkszám: 99994235

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Csendes és megbízható működésű aromadiffúzor, változó színű hangulatfénnyel. Gombnyomásra a tetsző szín rögzíthető, vagy éjszakai üzemmódban kikapcsolható. Az aromaterápiás eszköz segít ellazulni, pihenni. Elnyomhatod vele a kellemetlen szagokat, növelheted a szobád páratartalmát, valamint csökkentheted a szemeid és orrod kiszáradásának kockázatát.  Főbb jellemzők: Energiatakaréko,extra csendes üzemmód,egyszerű kezelés.éjszakai üzemmód (nincs fény) Tipp: Találd meg hozzá a számodra tökéletes illatot Panarom illóolajaink között.

Részletes információk

Méretek: 100mm átmérő x 88 mm magasság

Anyag: ABS + PP

Egy folyadék feltöltéssel 3-6 óra folyamatos használat érhető el. Ha a tartály kiürült, a készülék automatikusan kikapcsol.

Az Airbi Candy és Lotus modell a telefonok töltőjeként is ismert, USB Micro tápcsatalkozással rendelkezik, így szinte bármely telefontöltővel és hordozható powerbankkal is használható. Magaddal viheted utazásaidra, a jóga terembe, az irodába és a hálóba is. 

 

Ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással.

7 színben váltakozó LED világítás

Illatosítható terület 10-15 m2

Hálózati tápegység: AC 100-240V, 50/60 Hz

Tápegység kimenet: DC 5V

Fogyasztás: 5W

Tartály térfogat: 80 ml

Súly: 150 g

Figyelem: Csak természetes alapú, hígítót (pl. alkoholt) nem tartalmazó aromaolajat szabad a víztartályába cseppenteni, mivel az kárt okozhat a készülékben, s az ebből fakadó esetleges meghibásodás garanciálisan nem fogadható el.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm