20 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

HOME & SOUL szobaillatosító, Thousand Flowers 100ml
4 490 Ft
Cikkszám: 10219817
További színek:

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Ezernyi arcú illat - a HOME & SOUL Thousand Flowersben a bergamott, a feketeribizli, a citrom és a narancs illata mellett a kókuszdió, az őszibarack, a narancsvirág, a jázmin, az orchidea és az ibolya illata is felfedezhető. A gyümölcsös virágcsokrot a méz, a vanília, a szantálfa és a pézsma simogató illata egészíti ki. A HOME & SOUL termékcsalád illatkompozícióit Franciaországban és Olaszországban állították össze a legnagyobb gonddal és hozzáértéssel. Függetlenül attól, hogy a parfümös üvegből áradó fuvallatot vagy a gyertyák kellemes, érzéki illatát részesíted előnyben, kínálatunkban biztosan megtalálod az egyéniségednek leginkább megfelelő darabot, az orrban található közel harmincmillió szaglósejt mindegyikének kínálva így harmonikus élvezetet.

Részletes információk

Méret: 6.5 x 6,5 x 9,4 cm

Űrtartalom: 100ml

Szín: átlátszó

Anyag: üveg, rattan, műanyag

FIGYELEM!: Tűzveszélyes folyadék. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra.

Alfa-hexil-fahéj-aldehidet, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etán-1-ont tartalmaz (R) - p-menta-1,8-dién, 1 - [(3R, 3aR, 7R, 8aS) -2,3,4,7,8,8a-hexahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a , 7-metanozozulen-5-il] -etanon, 2- (4-terc-butil-benzil) -propinaldehid.

A tartalmat / tartályt a helyi / regionális / nemzeti előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Allergiás reakciót válthat ki.

A gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó.

entzuendlich.jpg achtung1.jpg

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm