25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

HOME & SOUL

szobaillatosító No. 7, Cherry Blossom 110ml
6 990 Ft
Cikkszám: 10224414

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A tavaszi virágzó cseresznyefák illata egy üvegcsébe zárva - megérkezett a HOME and SOUL termékcsalád legújabb illata! A HOME and SOUL termékcsalád illatkompozícióit a francia parfümvárosban, Grasse-ban állították össze a legnagyobb gonddal és hozzáértéssel. Függetlenül attól, hogy a parfümös üvegből áradó fuvallatot vagy a gyertyák kellemes, érzéki illatát részesíted előnyben, kínálatunkban biztosan megtalálod az egyéniségednek leginkább megfelelő darabot, az orrban található közel harmincmillió szaglósejt mindegyikének kínálva így harmonikus élvezetet.

Részletes információk

Űrtartalom: 110 ml

Anyag: üveg, rattan

FIGYELEM!: Tűzveszélyes folyadék. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra.

Tartalmaz linalolt, benzil-szalicilátot, hexil-szalicilátot, (2E) - 2- (fenil-metilidén) -oktanált, 2- (4-terc-butil-benzil) -propionaldehidet.

A tartalmat / tartályt a helyi / regionális / nemzeti előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Allergiás reakciót válthat ki.

A gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó.

ACHTUNG Entzuendlich Achtung

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm