25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

AWEN

pálcás illatosító, Sonnet 100ml
9 990 Ft
Cikkszám: 99994260

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Mindenkit lenyűgöz és meggyőz első találkozásra. Ebben az illatunkban a sáfrány és a fekete bors kompozíciója dominál, mindazok mellett, hogy a fás illatjegyek is megjelennek benne. A légtérben visszafogottan, mégis karakteres jegyeivel hívja fel a figyelmet. A sáfrány hozzájárulhat hangulatunk javításához és oldja a feszültséget. A történelem egyes korszakaiban a sáfrány drágább volt az aranynál, de napjainkban is a sáfrány a legdrágább fűszer a világon.

Részletes információk

Űrtartalom: 100 ml

Használati utasítás:
Csavard le és távolítsd el a kupakot, ujjad segítségével távolítsd el a kupak tetejében található védő korongot. Csavard vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére. Állítsd bele a pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd terítsd szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe. Győződj meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, így megelőzheted a folyadék kiömlését. Ne helyezd lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal töröld fel. Biztonsági okokból tartsd meg a csomagolást.

Illatjegyek:
Fej illat: Ozonic, Bergamot, Citrom
Szív illat: Rózsa, Geránium, Sáfrány, Fekete bors
Alap illat: Szantálfa, Pacsuli, Ámbra, Pézsma

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm