25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

AWEN

pálcás illatosító, Lyric 100ml
9 990 Ft
Cikkszám: 99994259
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 1 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Ámbrás tisztaság. Az ámbrás illatok kedvelőinek született meg ez az illat. Az illatpálcákon keresztül egy igazán friss illatkompozíció bontakozik ki, ami a tisztaság jelképéül is szolgál. Az ámbra egy melengető illat, amely kedvezően hat a gondolkodásra, javítja a közérzetet, és kellemesen nyugtat.

Részletes információk

Űrtartalom: 100 ml

Használati utasítás:
Csavard le és távolítsd el a kupakot, ujjad segítségével távolítsd el a kupak tetejében található védő korongot. Csavard vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére. Állítsd bele a pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd terítsd szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe. Győződj meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, így megelőzheted a folyadék kiömlését. Ne helyezd lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal töröld fel. Biztonsági okokból tartsd meg a csomagolást.

Illatjegyek:
Fejillat: Nagyon friss vízi, citrusfélék
Szívillat: Cédrusfa, Szantál, Levendula
Alapillat: Ámbra, Pézsma

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm