25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

AWEN

pálcás illatosító, Ghazal 100ml
9 990 Ft
Cikkszám: 99994256
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 1 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Közel-keleti varázs az oud és a rózsa egyvelegével.  A rózsa különleges aromája nyugalommal tölti meg a lelket, a fás jegyek pedig - mint az oud, szantálfa és ámbra - meleg és elegáns atmoszférát teremtenek. Ebben az illatkompozícióban legfőképpen a rózsa és az oud aromája dominál, melyeket a további illatjegyek, a bergamott, a jázmin és az ámbra lágyan ölelnek körbe.

Részletes információk

Űrtartalom: 100 ml

Használati utasítás:
Csavard le és távolítsd el a kupakot, ujjad segítségével távolítsd el a kupak tetejében található védő korongot. Csavard vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére. Állítsd bele a pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd terítsd szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe. Győződj meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, így megelőzheted a folyadék kiömlését. Ne helyezd lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal töröld fel. Biztonsági okokból tartsd meg a csomagolást.

Illatjegyek:
Fejillat: Bergamot
Szívillat: Jázmin, Rózsa,
Alapillat: Szantálfa, Oud, Ámbra, Pézsma

 

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm