25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

MARBLE

márvány mécsestartó 10cm
2 490 Ft
Cikkszám: 10226332

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A fehér márvány előkelő és divatos - így nem meglepő, hogy a MARBLE mécsestartó hamar az otthonod új kedvenc kiegészítőjévé válik.  Helyezd a terített asztalra, a komódra vagy akár vidd magaddal a következő relaxáló fürdőzésre a fürdőszobába. Jól kombinálható a MARBLE termékcsalád további tagjaival. Többféle méretben elérhető.

Részletes információk

Méret: Ø 5 cm, Magasság 10 cm

Anyag: Márvány

Kerzenhinweise: Achtung Kerzenhinweise: Den docht vor dem anzuenden auf eine laenge von etwa 1 cm kuerzen Kerzenhinweise: Eine brennende kerze nicht bewegen Kerzenhinweise: Immer einen kerzenhalter benutzen Kerzenhinweise: Kerzen nicht in zugluft stellen Kerzenhinweise: Kerzen senkrecht aufstellen Kerzenhinweise: Die kerze von kindern und haustieren fernhalten Kerzenhinweise: Die kerze nie unbeaufsichtigt lassen Kerzenhinweise: Brennende kerzen muessen mindestens 4-10 cm auseinanderstehen Kerzenhinweise: Die kerze nie in der naehe leicht brennbarer gegenstaende (wie zum beispiel gardinen) brennen lassen

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm