25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

MINI BULBS

mini villanykörték LED égősor 10 égővel USB kábellel
Eredeti ár: 2 990 Ft 1 495 Ft
Cikkszám: 10225417
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 6 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Mikor a nappalok már szürkés pompájukban díszelegnek, és hamarabb érkeznek az esték mindenki szeretne fényt csempészni otthonába. Ezért a BUTLERS összeállított egy válogatást a téli fényekből, melyek között mindenki megtalálja a hozzáillőt. Válassza a 10 meleg fehér fényű mini villanykörte izzót és élvezze a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető.

Részletes információk

10db LED izzóval ellátott égősor (4,5V, 0,135W)

Méret: Égősor teljes hossza: 90cm

Áramellátás: 3db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Anyag: műanyag, réz

USB kábellel

Volt/Watt USB Kábel: 5V, 0.4W

Volt/Watt Elemtartó: 4.5V, 0.3W

4,5V, 0,135W

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Batterie und USB-FunktionInnen-Bereich IP 20Dieses Produkt entspricht den gueltigen europaeischen RichtlinienDieser Artikel darf gemäß der EU-Richtlinie-WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) nicht über den unsortierten Müll entsorgt werden. Dieser muss der jeweiligen lokalen Einrichtung für die Entsorgung bzw. das Recycling von Elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse III

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm