25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

BRIGHT LIGHTS

égősor USB csatlakozóval, 20 színes égő
2 990 Ft
Cikkszám: 10225423

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

A BRIGHT LIGHTS 20 színes égője akkor tündököl, amikor a nap már lement: színezd ki vele a tavaszi-nyári estéket!

Részletes információk

20db LED izzóval ellátott égősor (3 V 0,36 W)

Méret: égősort teljes hossza: 95 cm, kábel hossza: 50 cm, távolság az izzók között: 5 cm

Áramellátás: 3db AA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Anyag: fém, műanyag, PVC

Volt/Watt USB Kábel: 5V 0.4W

Volt/Watt elemtartó tok: 4.5V, 0.3W

USB kábellel

Csak beltéri használatra!

Biztonsági tudnivalók:A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

 

Energietypen: Batterie und usb-funktionVerwendungsbereich: Innen-bereich ip 20CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse iii

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm