25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

TWINE LIGHTS

LED égősor arany, 100 égővel
3 990 Ft
Cikkszám: 10212395

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

100 csillogó és fényes LED, mely olyan akár az arany. Ezzel az égősorral könnyedén megvalósíthatjuk kreatív ötleteinket. Többféle változatban kapható. Elemmel működik. Csak beltéri használatra.    

Részletes információk

100db LED izzóval ellátott égősor

Méret: Hosszúság 990 cm, Fények távolsága 10 cm

Elem: 3db AA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Szín: arany

Anyag: műanyag, réz

Csak beltéri használatra.

Égő típusa: Beépített LED

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Verwendungsbereich: Innen-bereich ip 20CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse iii

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm