25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

CARAVAN OF LOVE

LED lámpa 22cm
8 990 Ft
Cikkszám: 10225127
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 1 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

Ragyogó szépség: a CARAVAN OF LOVE LED lámpa fehér üveggömbjének apró dudorai és árnyékai a Hold felszínét idézik meg. Elemmel működik, így vezeték nélkül az otthonod bármely pontján felkapcsolhatod.

Részletes információk

Méret: Ø 19 cm, Magasság 21,5 cm

Anyag: Üveg, Műanyag, Fém

Fényforrással együtt: Igen

Elem: 2x AAA (a csomag nem tartalmazza)

Felhasználás: beltéri IP 20.

Volt: 3 V

Teljesítmény: 0,19 W

Az izzók nem cserélhetők.

A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás lámpák nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a termék és a kábel szigetelése ne legyen sérült vagy mechanikai igénybevételnek kitéve. Az elemtartó doboz és a külső rugalmas kábel nem cserélhető. Ha az akkumulátor doboz vagy a kábel megsérül, az elemet ki kell venni.

A termék vagy a lámpa meghibásodása esetén a termék nem használható tovább, nem csatlakoztatható áramforráshoz. A termék csak elemmel használható. Kérjük, hogy az elemeket a törvényi előírásoknak megfelelően kezeld. Csak beltéri használatra. Ezt a világítást csak a rendeltetésének megfelelően szabad használni. Az előírások be nem tartásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Innen-Bereich IP 20Dieses Produkt entspricht den gueltigen europaeischen RichtlinienSchutzklasse III

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm