25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

SOFT NORDIC

LED lámpa, borostyán 22cm
7 990 Ft
Cikkszám: 10225126

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Amikor kint hűvös és sötét van, a borostyán színű SOFT NORDIC LED lámpa melegséget csempész az otthonodba. A vintage megjelenésű lámpa elemmel működik, így vezeték nélkül bárhová helyezheted a lakásban, ahol egy kis hangulatvilágításra vágysz. Még egy méretben kapható.

Részletes információk

Méret: Ø 19 cm, Magasság 21,5 cm

Anyag: üveg, műanyag, fém

Fényforrás: Tartalmazza a csomag

Elem: a csomag nem tartalmazza

További információ:

Elem: 2x AAA.

Beltéri használatra.

Volt: 3 V

Teljesítmény: 0,19 W

Az izzók nem cserélhetők.

 

A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás lámpák nem cserélhetők. Ügyelj arra, hogy a termék és a kábel szigetelése ne legyen sérült vagy mechanikai igénybevételnek kitéve. Az elemtartó doboz és a külső rugalmas kábel nem cserélhető. Ha az akkumulátor doboz vagy a kábel megsérül, az elemet ki kell venni.

A termék vagy a lámpa meghibásodása esetén a termék nem használható tovább, nem csatlakoztatható áramforráshoz. A termék csak elemmel használható. Kérjük, hogy az elemeket a törvényi előírásoknak megfelelően kezeld. Csak beltéri használatra. Ezt a világítást csak a rendeltetésének megfelelően szabad használni. Az előírások be nem tartásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Innen-Bereich IP 20Dieses Produkt entspricht den gueltigen europaeischen RichtlinienSchutzklasse III

 

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm