25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

HAAN Ready kézfertőtlenítő gél 30ml - Tranquil Camomile
2 490 Ft
Cikkszám: 99994315
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-7 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 5 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. Sajnos ebből a termékből több nem érhető el.

A HAAN egy olyan új generációs kéztisztító, amely hatékonyan szembeszáll a körülöttünk lévő vírusokkal és baktériumokkal a benne található 65%-os alkoholtartalomnak köszönhetően. A HAAN kézfertőtlenítőkben található Aloe Vera segítségével nem szárítja a kezet, így napi többszöri használat után sem repedezik ki a bőr. A divatos forma- és színvilágnak, illetve a formulának hála a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztító tökéletes társ a mindennapi kalandokban. Élvezz minden pillanatot félelem nélkül 5 különböző illattal. A Spray újrahasznosított PLA anyagból készül Spanyolországban, csökkentve ezzel is a cég ökológiai lábnyomát. Az utántöltő a HAAN kéztisztító spray három alkalommal történő újratöltésére elegendő.

Részletes információk

Illat: Kamilla 

30ml alkoholos hidratáló kéztisztító - Újratölthető

Összetevők: 
65% alkoholtartalmú denat., Aqua (víz), Aloe barbadensis levéllé, metil-glucet-10 0,3 trometamin, akrilátok / C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, parfum (illat), kumarin, linalool, kálium-szorbát, nátrium-benzoát

Tisztít és védelmet nyújt a 65%-os alkoholnak hála, valamint a benne található Aloe Vera segítségével hidratál. Kezünkről az alkohol hamar elillan, nem hagy kellemetlen illatot és kezünk sem válik ragacsossá, mint a hasonló gél vagy folyadék állagú kézfertőtlenítőktől.

Bőrtípus:
Minden típusra ajánlott. Mivel Aloe Verát tartalmaz, a bőrt hidratáltan tartja és nem veszélyezteti a kiszáradás és repedezés veszélye, ami lehetőséget adna a vírusok és baktériumok fertőzésének.

Speciális tulajdonságok:
Dermatológiailag tesztelt, gerinces állatokon nem teszteltük! A legtöbb kozmetikai szerben megtalálható káros Parabén a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztítóban nincsen benne! A HAAN teljes mértékben vegán!

Használat:
Használata rendkívül egyszerű. Két-három fújás a kezünkre a HAAN alkoholos hidratáló kéztisztítóból és az egész készfelületünkön elterítve védve is vagyunk a vírusok és baktériumok 99%-tól. A benne található Aloe Vera segítségével nem szárítja a kezet, így napi többszöri használat során sem repedezik ki a bőr.

Összetétel:
Csakis természetes összetevőket használnak a HAAN megalkotásakor, figyelve a környezetünk védelmére.

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm