25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

BEES

vetőmag shaker, vadvirágok
3 990 Ft
Cikkszám: 10214378
ELÉRHETŐSÉG: készleten, szállítás 2-4 munkanap
WEBSHOP KÉSZLET: 12 db
   
 
Több terméket raktál a kosaradba, mint amennyi jelenleg raktárunkban megtalálható. A kívánt mennyiséget központi raktárunkból tudjuk megrendelni neked. A szállítási idő így 2-3 hétre növekszik.

A BEES vetőmag shakerrel nincs szükséged különleges tudásra ahhoz,  hogy virágba boruljon a kis városi kerted. Egyszerűen rázd fel a magokat a shakerben, keverj össze akár különböző fajtákat, majd vesd el őket közvetlenül a konzervdobozból. Most már csak egy kis türelem, napsütés és eső kell, és máris virágba szökken a romantikus virágágyás. Különböző változatok állnak rendelkezésre.

Részletes információk

Használat:

A dobozt felbontás előtt alaposan rázzuk fel!

Készítsük elő a vetőföldet, távolítsuk el az esetleges köveket és gyomokat a területről. Majd gereblyézzük meg 4 cm mélységben. Szórjuk a magokat egyenletesen földbe.
Óvatosan oszlassuk el a magokat gereblye segítségével. A virágmagokat gyengéden földbe nyomkodhatjuk hogy jobban a talajban maradjanak , ezután locsoljuk meg és tartsuk nedvesen ne hagyjuk kiszáradni földet, Kinti ültetés esetén csak az utolső fagy után érdemes a magokat szétszórni , a fagy károsítja a magok növekedését és lassítja a csírázást.

 

Méret: Hosszúság 7,8 x Szélesség 7,8 x Magasság 18 cm

Oszd meg másokkal!

A termékcsalád további termékei

Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm