25 000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS (KIVÉVE BÚTOROK) / 30 NAPOS VISSZAVÉT

JOLLY LIGHTS

LED égősor gömbdíszekkel és USB kábellel, zöld-piros-arany
6 990 Ft
Cikkszám: 10225412

Ez a termék kínálatunkban jelenleg nem elérhető, ideiglenesen nincs készleten vagy nem rendelhető. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és ha tudjuk, megrendeljük neked.

Mikor a nappalok már szürkés pompájukban díszelegnek és hamarabb érkeznek az esték, mindenki szeretne fényt csempészni otthonába. Ezért a BUTLERS összeállított egy válogatást téli fényekből, melyek között mindenki megtalálja a hozzáillőt. Válaszd a színes gömbökkel díszített JOLLY LIGHTS fényfüzért és élvezd a szikrázó fényeket. Csak beltéri használatra alkalmas. Több változatban elérhető.

Részletes információk

Anyag: műanyag, réz, PVC

Méret: Teljes hossz 250 cm, Megvilágított rész hossza 150 cm, kábel hossz: 100 cm

Időzítő funkció: Van

USB kábel: Van

Volt/Watt USB Kabel: 5V, 0.4W

Volt/Watt -Batteriefach: 4.5V, 0.3W

Áramellátás: 3 db AA 1,5V-os elemmel működik (a csomag nem tartalmazza)

Égő: 4,5V, 0,54W

További információ: 30 darab meleg fehér LED izzóval

Biztonsági tudnivalók: A terméket nem szabad a csomagolásban üzemeltetni. A hibás izzók nem cserélhetők. Ügyeljen arra, hogy a kábel szigetelése és az elemtartó doboz ne sérüljön. Sérülésük esetén az égősort nem szabad tovább használni, ezen alkatrészek nem cserélhetőek. A specifikációban megjelölt típusú elemekkel használható. Kizárólag a rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetés szerű használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Beltéri használatra.

Energietypen: Batterie und usb-funktionVerwendungsbereich: Innen-bereich ip 20CE-Zeichen: Dieses produkt entspricht den gueltigen europaeischen richtlinienWarnhinweise Leuchten: Dieser artikel darf gemäß der eu-richtlinie-weee (waste electrical and electronic equipment) nicht über den unsortierten müll entsorgt werden. dieser muss der jeweiligen lokalen einrichtung für die entsorgung bzw. das recycling von elektronikprodukten zugeführt werden.Schutzklasse: Schutzklasse iii

Oszd meg másokkal!
Biztosan törölni akarod a kosárból?
 
 
Törlöm