RÖAST
A RÖAST márkanév a Roast és Budaörs szavak összevonásából jött létre. A márka elmondása alapján ebben a névben benne van a kreativitásra való törekvés, a nemzetközi szemlélet és sejteti, hogy honnan is jönnek, ami mind egy vállalatnál, mind egy kávénál ugyanolyan fontos. Több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött a kávékészítés minden területét jól ismerik, gondos figyelmet fordítanak minden fontos mozzanatra, legyen az a kávé kiválasztása, pörkölése vagy akár csomagolása. A RÖAST kávéi közül több fajta is megtalálható a kínálatunkban.
Származás:
Brazil
Régió:
Triangulo Mineiro
Fajta:
100% Arabica
Variáns:
Yellow Catuai
Eljárás:
Száraz / Natúr
Ízjegyek:
Csokoládé krém, Alma, Karamell
Elkészítési javaslat: Eszpresszó és kotyogós.
A csomagolás kiszerelése és mérete: 200g - 210mm x 140mm x 70 mm
A csomagolás anyaga: visszazárható, újrahasznosítható műanyag
Espressoként vagy tejes italként javasoljuk a fogyasztását.
Pörkölés: medium
Kotyogó elkészítés:
2 személyes kotyogó használatához: 10 g őrölt kávéhoz - 100 g forró vizet használjunk.
A fenti recept csak egy ajánlott elkészítési mód, nyugodtan változtathatsz rajta, kísérletezhetsz a beállításokkal az eszközeidnek és az ízlésednek megfelelően, de fontos, hogy minden esetben szűrt vízzel készítsd a kávét!